• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

puhas hõbe Kung Fu tee komplekt, käsitsi tootmine puhas hõbe 999 kas vana põletada veekeetja mainida tala pott, office kingitus kogumine

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - NoEnName_Null
  • Kasutajate arv - >10
  • Materjal - Vääris Metallid

Põhineb 0 Reitingud
€1 930.32 €2 218.76

[xlmodel]-[custom]-[52092]

Toote spetsifikatsioonid:

Seisukord: 100% uus

Projekti Tüüp: S999 Sterling Hõbedane Teekann

Materjal: S999 sterling hõbe

Käsitöö: käsitöö

Värv: hõbedane

Kas pakend: peen kingitus kasti pakend

Kaal: umbes 785 grammi

Suurus: L 17 * H 19cm

Võimsus: 1200ml

Nimekiri: 1 teekann

Toote kohandamine: ettevõte saab kohandada tootmist hõbe baarid, silver märgiste, tee komplekti, tassid, lauanõud, hõbe-ehteid ja muud käsitööd, disaini, tootmise, 15-30 päeva lõpetada.

[xlmodel]-[custom]-[51956] Eeliseid kasutades hõbedast tee komplekt:

1, vanasti pilv: silver tee keedetud vett, vesi on puhtam.Kui vesi ei ole hea, hõbedast tee komplekt toob värvi muuta.Vastavalt hõbedast tee komplekt, mis on näinud varem, on käepidemed on valmistatud viinamarjade, sest soojuse ülekanne hõbe on suhteliselt kiire, ja hõbedast tee komplekt võib säästa aega keevas vees.

2. Hõbe tee on pehmem vee kvaliteedi kui raud tee set, ja tee on rohkem aroomi ja tee supp on rohkem puhas.Hõbe-ja naatriumioonid poolt avaldatud silver tee, kui keedetud vesi on desinfitseerimine mõju.

3. Hõbeda ioonide naatrium-ioonide poolt avaldatud silver tee tee saab mängida desinfitseerimiseks rolli.Väga väike kogus, et hõbe on vees lahustunud, sest hõbeda ioonid.

4, hõbeda ioonide steriliseerimine, hõbeda ioonid liitri vett, kui see sisaldab sada miljardit poole grammi, on piisav, et teha kõige bakterid surevad.Hõbe tee keedetud vett saab teha vee-pehme ja õhuke.

Vanasti öeldi, et kui vesi on pehme, on nii sujuv nagu siid.Ei ole lihtne rooste, ei lase tee supp saastunud lõhn.

Hooldus meetod hõbedast tee komplekt:

1. See on parem hoida vee taset 80-90% kogu pott mahutavusega.Muidu keeva vee ülevoolu hakkab täiesti kahju kütte traat küte ahju ja tekitada muud tarbetu ohtudest.

2. Hõbedast tee komplekt ei tohiks kuumutada ilma vee kahjustuste vältimiseks keevisliited tõttu kõrge temperatuur.

3. Küte hõbedast tee komplekt saab dušikabiiniga, aktiivsöe või elektriküte.Soovitatavad vahendid on: elektriküte traat ahju, infrapuna küte ahju, elektromagnetilise küte ahju, jne.Kui otsustad induktsiooni pliit, teil on vaja osta anti-mask induktsiooni pliit. 4. Pärast iga kasutamist, kuiv, vee ja õrnalt pühkige seda pehme ja kuiva lapiga.

5. Kui on mustuse või värvimuutus kasutamise ajal kasutada hõbe lapiga või hõbedane pulber õrnalt poola.Kui seda ei kasutata pikka aega, palun pühkida pehme lapi või paberi ja hoidke seda jahedas kohas.

Hõbedast tee komplekt kasutada ettevaatusabinõusid:

1. Ärge kuumutage ilma veeta.

2. Ei tohi kasutada mikrolaineahjus.

3. Püüa vältida kasutades gaasipliit keema vesi.

4. Induktsiooni pliit ei läbi soojuse silver pot ja ei saa kasutada.

5. Vältida kontakti metallide osa silver pot, et vältida põletusi.

6. Ärge painutage silver pot hakkama.

7. Vältige happelisi lahustid ja puhastusvahendid.

8. Kui tee on pruulitud otse, sees hõbe pot omakorda must.

9. Vältida kokkupuudet mere vee ja kuumaveeallikad.

toote info:

Tootja: Sõprus aastat Chenzhou Metal Co., Ltd. (meistrimehe käsitöö)

Tootja aadress: Yongxing Maakond, Chenzhou Linn, Hunan Provintsi.2002. aastal toimuval Hiina Hõbe iga-Aastane Kohtumine, Yongxing Maakond nimi oli "Hiina Hõbe Kapitali", mida Hiina Värvilise Metalli Association Hõbe Filiaal.Yinxing Maakonna hõbedane tootmine moodustab veerandi riigi kokku, ja sulatamine kuld ja hõbe on ajalugu rohkem kui 300 aastat.

Materjal: S999 hõbe

Toote kohandamine: ettevõte saab kohandada tootmist hõbe baarid, hõbedane embleemid, hõbeehted, hõbeehted, tee komplekti, tassid, söögiriistad), hõbe-ehteid ja muud käsitööd, disaini -, tootmis -, 15-30 päeva, et lõpule viia.

Nõuanded: eelotsusetaotlus, mille suurus on veidi valesti käsitsi mõõtmine.Toote partiid võivad muutuda, palun vaadake tegelikust tootest.Kuigi fotod on võetud selline tõttu, keskkond, kerge, ekraan ja muudel põhjustel, veidi värvi erinevused on normaalsed.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

Laevandus

Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.

Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte

sihtkoha ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).

Tagastamise Poliitika

Me võtame e-Posti taotlused tagastab 7 tööpäeva jooksul saavad tellimuse.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, on conside#1384FE kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.

Kui te ei ole rahul, kui sa saaksid punkt, tooge see tagasi 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust tagasi juhend enne, kui te selle tagasi.

Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

Kui punkt on vigane pärast 3 kuu jooksul, siis canstill saatke see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.erak.ee!

Tagasiside

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile apositive tagasiside 5 star läbi, mis on meie jaoks väga oluline.

Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.

Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: