• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

Smart interaktiivsete Lemmikloomade Mänguasi on Koer, Kass, Pall USB Laetav Naljakas Elektriline Automaatne Pööramine, Hüpped Mängib Naljakas Jooksva Pall

  • Tüüp - Koerad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • On Nutikas Seade - No
  • Brändi Nimi - ABQP

Põhineb 0 Reitingud
€20.34 €40.69

Umbes see punkt

· 【Läbimõõt】- 80mm

· 【Kaks režiimi Saadaval】- Ebaregulaarne Töötab Mode: see automaatselt liigutada ja pöörata.Kopsakas hull Mode: See ei põrgatama automaatselt.Sisseehitatud multi-värvid flash tuled sees pall, mille saab haarata koera tähelepanu.Kui sa tahad võtta puhkust, kuid teie lemmikloom on ikka täis energiat, see on õige valik sinu jaoks.

· 【Puldiga】- kontrollides puldiga hakkama saate vahetada, sobib erinevate transpordiliikidega koer mängib.Samuti saab uuesti palli hakkama saada oma koera tähelepanu, kui nad kaotab, see võib meelitada rohkem tähelepanu ja toob rohkem rõõmu oma koerad.

· 【Smart Motion Aktiveeritud Mänguasi】- Sisseehitatud liikumisandur, kui midagi touchs, see automaatselt liigutamiseks, pööramiseks või põrge 10 sekundit,seejärel värviline LED valgus jätkab flash 4 sekundi jooksul, et saada oma koera attentionand, kui ei, siis läheb ooterežiimi.

· 【BPA-vaba&Koer-Sõbralik Materjal】- Meie hoolitseme meie koerad nagu beebid, Hisim Kuri Pall on tehtud püsivalt Looduslikust Kummist+TPU, mis on ohutu ja mittemürgine.Lisada 3-6mm kõrge tugevuse silikoon polstri ruumi, 20% vähem müra kui teised põlvkonna.

· 【Sobib mitmes kohas】- Belobill Kuri Palli saab käivitada mis tahes tüüpi kõval põrandal, nagu marmor, puit, tils korrus, õhuke vaip jne. (Märkus: ei soovitata kormorani nagu pakk vaip, palus vaip).

· 【IP54 Veekindel】- Lihtne puhastada.Vastavad nõuded sise-ja välistingimustes, suhelda oma koer keskkondades nagu välistingimustes basseinid.

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: