• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

isikupärastada hiirt, paar lossid Pulm Külaliste Raamat Alternatiivsete Külalisteraamatusse Tilk Top box pulm Külaliste Raamat südamed drop box

  • muster - Multikas loomade, Täpp, Arhitektuur, Loomade, lill, Cartoon Auto, Riietus, Kiri, Puu, Liblikas, Bride & Groom, Cartoon Joonis, triibuline, chevron, Peace, puud, Poiss & Tüdruk, Süda, KROON, sebra, Number, Toit, Star, TAIM, võre, Vuntsid, Tahke Värv, Tahke, Nägu, Puudub, Lovers, Ingel, Sünnipäev Kook
  • Brändi Nimi - PARARTDIY

Põhineb 0 Reitingud
€52.27 €61.49

Tere tulemast minu poodi!!!

Unikaalne külalisraamat oma pulmas.Külalised saavad kirjutada soove südames ja tilk neid pilusid.Külalisteraamat on kaunistada oma maja pärast pulmi.Mälestused, soovid pere ja sõpradega.Saab riputada raamatu abil seinale kinnitused tagaküljel.

Teie raamat on valmistatud puidust raam, täielikult käsitööna.Raam on valge, saab valida värvi taustal.Südamega tehtud laserlõikus.

Pulm raamat on neli mõõdet raami, kaksteist suurused, mille kogus südamed.

Me teha külaliste raamatud kõrgeima kvaliteediga!

Meie Külaliste Raamatud on viimistletud variaty ning värvid ja suurused.Nad on isikupärastatud nimed ja kuupäeva oma pulmi kuupäev või eriline päev sinu elus.Kõrgeima kvaliteediga kask vineer südames, on laseriga lõigatud ja viimistletud parim viis, kuidas see on võimalik.

Esikülg on valmistatud kõrge kvaliteediga plyglass, mis on parim transport ja pärast.Raamide pulm kastid on värvitud mis tahes värvi soovite ja viimistletud parim hõlmab puidust esemed.

Külalised märk süda ja siis langeb läbi üks postitada siin augud peal raam.Tilk südame arvesse raami pealt siis riputada oma seinale.Siis see saab riputada oma seinale aastaid mälestused tulevad.

PLS MÄRKIDA SEE :

1.suur süda on liimitud raami ja pleksiklaas ees, ei saa eemaldada.

2.Ärge unustage jätta kohandatud info suured lehed , palun jätke kahe nimed ja kuupäeva, kui sa end välja.

südame suurus ca 3 cm

Külaliste raamat 30-50 südamed:

10"х12"(lahter umbes. 25 x 30 cm)

Külaliste raamat (65-100hearts:

10"х14"(lahter umbes. 28 x 35 cm)

Külaliste raamat 100-120 südamed:

12"х16"(lahter umbes. 30 x 40 cm)

Suurus kasti sõltub külastajate arv, mis teil on.Iga süda on 1.2-1.4 " suurus(3-3.5 cm), mis on parim suurus sisse logida või kirjutage parim woshes paar.

KOHANDAMINE, jätke sõnum müüja märkus tellimisel või sõnumeid saata meile pärast tellimist

1. Graveerimine tekst

2. ütle meile, värvi, tausta, kui te ei jäta seda teadet, saadame pilt värv, et sa

3. ütle meile, värvi raami, kui te ei jäta seda teadet, saadame pilt värv, et sa

4.Kui te ei soovi, inglise letterings, pls tippige tekst ja saatke pilt meile

Raami värvus: kuldne või valge või hõbedane või taevas sinine või roosa või muud värvi soovite

ROHKEM TAUSTA VÄRVI VALIDA

Kallid sõbrad,kõik on stock.Kui soovite, võite panna, et otse ja tellimisel, pls saatke meile teksti ja värvi soovite müüja märkus.Kui soovite kohandatud muid erinevaid teksti-või kuju või logo, pls võtke meiega ühendust kõigepealt ja siis me anname teile lingi tellimuse.Meil on oma tehas, nii et me saame kavandada mis tahes stiili või värvi partei paberil, akrüül-või paber üksused, mida soovite.Kui sa tahad disain muid stiile, pls kirjuta meile.Rohkem stiile, pls külastage meie poes:)

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: