• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

Elektrilised Lemmikloomade Kasside Massager Koera Keha Peanaha Pea Lõõgastav Õla-Kaela Tervishoiu Massaaž

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - plast
  • Toote Tüüp - Kammid

Põhineb 0 Reitingud
€15.09 €23.95

Elektrilised Lemmikloomade Kasside Massager Koera Keha Peanaha Pea Lõõgastav Õla-Kaela Tervishoiu Massaaž Omadused: 1. Sügav peanaha ja stressi, leevendab massaaž: Peanaha massager funktsioonid 4 massaaž pea 24 üksikute sõlmede ja 3D-Sügav-Sõtkumiseks,sobib ideaalselt peanahka ja annab õrnalt sõtkumiseks 360°massaaž kogemusi.

2. 5 massaaž režiimid: pea massager Edasi väikese kiirusega ja high-speed mode, vastupidine väikese kiirusega ja high-speed mode, vaheldumisi edasi-ja tagasikerimine high-speed režiimis saab valitud stimuleeriv kolmemõõtmeline sõrme sõtkumiseks massaaž kogemusi, mis on ette nähtud rahustavat leevendust.

3. Mugav Kasutada: pea massager töötab imiteerib inimese sõrme, et kiiresti abi vähendada valu ja jäikus.Massaaž stimuleerimine suurendab verevoolu, et aidata tooni ja pehmendavad nahka.

4. Veekindel ja 5 Režiimid-Kuiv ja märg kahel eesmärgil: klass IPX7 veekindel, see tähendab, et saate nautida mugav peanaha massaaž dušši all, ja see on ka mugav puhastada pea massager.Nelja sõltumatu massaaži pead, saab eemaldada ja puhastada eraldi.

5. Ergonoomiline disain: pea massaaž seade vastab ergonoomiline disain, ja on unikaalne anti-slip lõng, suurendab hõõrdumist, nii et saate paremini seda hoida kasutamisel vältida selle libisemist.

Kirjeldus: Suurendada vereringet ja peanahka, suurendades juuste kasvu,edendada lõõgastuda, vabastades stressist ja leevendab valus.

Tehnilised andmed:

Suurus: 11x9x8cm

Aku: 1500MAH

Värv: Valge/Roheline

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

1 x Massager

1 x USB Kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: