• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

Laua Magnet Taskus Magnet Tahvel Sm Omanik Klassiruumis Organisatsioon Ladustamise Tasku Plokid Kirjutusvahendid Markerid Kappi

  • Päritolu - Mandri-Hiina

Põhineb 0 Reitingud
€3.55 €5.08

Kirjeldused:

Magnet Taskud korraldada oma tahvel magnetid, sulepead, pliiatsid, värvilised markerid, sõrmed, klotsid, jne.See hoiab klassiruumid ja lauad korraldatud.

Omadused:

1. Sile õmblemine, kulumiskindel ja vastupidav, kerge pesta ja kuivatada.

2. Magnetid on piisavalt tugev, et olla lisatud tahvel.

3. Magnet storage pouch funktsioonid suur selge, PVC aken ees on lihtne vaadata.

4. koos snap sulgemine, tasku saab kinnitada kiiresti ja vältida esemete kukkumist.

Tehnilised andmed:

Nimi: Külmkapi Magnet Korraldaja

Suurus: u 24*16cm/9.44*6.29 tolli

Materjal: Polüester

Pakkeleht:

1*Magnet Taskus

Vaata rohkem toote detailid

1.[ Magnetvälja Tagasi Disain ] Sm Ladustamise Abimees on mõeldud magnet tagaküljel, lihtne sinu jaoks, et lisada oma külmik, tahvel-või muu magnetvälja pinnad.

2.[ Paks ja Usaldusväärne ] Magnet Ladustamise Tasku on valmistatud vastupidav veekindel polüester riie sile õmblemine, kulumiskindel ja vastupidav.Võrreldes lõuend, see ei ole lihtne lahkuda märkide pärast kriimustada või hõõrudes, ja seda on lihtne pesta ja kuivatada.

3.[ Praktiline Sulgemise Projekteerimis -] Kaasas suur läbipaistev PVC aken ees on lihtne vaadata.Laua Magnet Taskus võtab snap sulgemise nuppu kiiresti turvaline tasku punkte ja vältida kukkumist.

4.[ Suure Mahutavusega Disain ] Iga Magnet Pliiatsi Omanik on umbes 24*16cm/9.44*6.29 cm, külje paksus ca 1,2 tolli, suure võimsusega mahub tahvel sm, kustutuskummid, värvi pliiatsid ja muu kerge uuring nõud.

5.[ Mitmeotstarbeline Kasutamine ] Magnet Tahvel Sm Omanik aitab teil korraldada oma koolitarbed.On oluline, klassiruumid, koolid, lasteaiad, ja kodudes.

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: