• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

Vallas Ringi Flip-up Tabel Indoor-väljas Tabel Baari Poole Flip-up Laua Kõrguse Reguleerimine

  • Laua läbimõõt - 60CM/23.62 aastal
  • Üldiseks Kasutamiseks - Välimööbel
  • Erikasutus - Õues Tabel
  • Materjal - 201Stainless teras, plast, Ruumi Alumiinium
  • Neto kaal - 6kg/13.22 lbs
  • Kuju - Ring
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Maks. Kandevõime - 60kg/132lbs

Põhineb 0 Reitingud
€413.22 €688.69

Kirjeldus

Kas teil on vaja lisada rohkem istumisruum või luua intiimne vestlus ala, see on mitmekülgne ümarlaud vastavad teie vajadustele.Suurendada välimuse bistroo, kohvik, restoran, hotell, kodu või terrass ruumi ei võta liiga palju ruumi.Kas sa oled lihtsalt alustamist või uuendate oma mööbel, see tabel on tark investeering.

Peamised Omadused

Lisatasu Materjalid : laua peal see ümarlaud on valmistatud premium 201 roostevabast terasest, samas veerus ja alus on valmistatud ruumi alumiiniumist.Need kõrge-tugevus ja korrosioonikindlatest materjalidest, et toote tugev, vastupidav ja vastupidav deformatsiooni.

Peen Protsess : tabeli tipus võtab suurepärane lihvimise käigus, et tema pind sile ja õrn, samas esitades peen, kolmemõõtmeline mudel.Sile metalli pind on veekindel ja kergesti puhastatav.

Parandada Ruumi Kasutamise : Selle tabeli tipus, mille läbimõõt on ainult 23.62 tolli ei võta liiga palju ala, lisage söögituba ruumi, et oma kohvik või luua hubane, intiimne atmosfäär oma terrass.

Lihtne teha : veerg ja alus on ehitatud kerge alumiiniumist materjal, mistõttu on lihtne liikuda selles tabelis, kus iganes sa seda vajad.

Lihtne Puhastada : sile, veekindel tabletop hoiab vee ja õli plekid tungimist, mida on lihtne puhastada.Sa lihtsalt vaja, et pühi see õrnalt niiske lapiga.

Suurepärane Kaalu-laager Mahutavus : stabiilne X-kujuline alus, paksem töölauale (riskisuhe 0,82 tolli) ja paksenenud ruumi alumiinium toetada veerg annab toote, mille maksimaalne kaal-kandevõime 132 naela, mis võimaldab teil paigutada erinevad toidud, joogid jne.meelerahu.

Päikese ja Hallituse Vastupidavad : Võrreldes puit-ja akrüül lauad, see kõik metallist ring tabel on päike, hallituse vastupidavad ja veekindlad, mis muudab lihtsamaks säilitada ja vastupidav.Hallituse ja kopituse-vastupidav metallist ümarlaud saab kasutada nii siseruumides kui ka õues.

Stiilne Välimus : läikiv hõbedane metallik läige ja slim profiili luua klanitud, kaasaegne stiil ümarlaud.See on ilus vaatepilt kodudes, restoranides, kohvikutes ja mujal.

Lihtne Paigaldada : toode kaasas täielik tarvikud ja üksikasjalik paigaldamise skeemi, mis võimaldab teil järgige samme, et täiendada assamblee kiiresti.

Klienditeenindus :Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Me vastame ja lahendada probleemi nii kiiresti kui võimalik.

Detailid

One-piece Vormimise Desktop : desktop pind ja küljed on sujuvalt valatud ühes tükis, et muuta see vastupidavamaks, samas vältides vee imbumise ja kärpeid.

Libisemiskindlad Jalad : mitte-tõsta jalad saab suurendada, milleks on 0,39 tolli, mis teeb siis on võimalik kohandada eri korrustel.Anti-slip jalad mitte ainult ei takista libisemine, kuid võib ka kaitsta põrandat kriimustuste.

Tugevdada Kruvid : põhja töölaud on tugevdatud poltidega teha töölaua stabiilsem ja ei ole lihtne kõigutada.

Taotlus

Siduge see kirje on suur toolid vapustav õhtu.Selles tabelis on just terrass ja basseiniäärne kasutada kodus, restoranid, kohvikud, või oma asutuse väljas baari või söögituba.

Spetsifikatsioon

Materjal: 201Stainless Teras, Plast, Ruumi Alumiinium

Värv: Hõbedane

Stiil: Kaasaegne

Kuju: Ümmargune

Protsess: Lihvimine

Maks.Kandevõime: 60kg/132lbs

Bruto Kaal: 6.6 kg/lbs 14.55

Neto Kaal: 6kg/13.22 lbs

Pakendi Suurus: 62*62*9.2 cm/24.4*24.4*3.62 aastal

Laua Läbimõõt: 60cm/23.62 aastal

Toote Kõrgus: 110cm/43.3 aastal

Laua Paksus: 2.1 cm/0.82 aastal

Komplekti Kuulub

1*X-kujuline Alus

1*Tabletop

2*Veerud

4*libisemiskindlad Jalad

1*Paigaldamise Skeemi

Kõik Tarvikud Paigaldamiseks Vajaliku

Märkused

Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise valguse ja 1-3cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

Ruut väljas söögilaud (60x60x70cm)

Kirjeldus

Kas teil on vaja lisada rohkem istumisruum või luua intiimne vestlus ala, see on mitmekülgne ruudu tabeli vastavad teie vajadustele.Suurendada välimuse bistroo, kohvik, restoran, hotell, kodu või terrass ruumi ei võta liiga palju ruumi.Kas sa oled lihtsalt alustamist või uuendate oma mööbel, see tabel on tark investeering.

Peamised Omadused

Lisatasu Materjalid : laua peal see ruut tabel on valmistatud premium 201 roostevabast terasest, samas toetada postitusi ja alus on valmistatud ruumi alumiiniumist.Need kõrge-tugevus ja korrosioonikindlatest materjalidest, et toote tugev, vastupidav ja vastupidav deformatsiooni.

Peen Protsess : tabeli tipus võtab suurepärane lihvimise käigus, et tema pind sile ja õrn, samas esitades peen, kolmemõõtmeline mudel.Sile metalli pind on veekindel ja kergesti puhastatav.

Parandada Ruumi Kasutamise : See laua suurus üksnes 23.62*23.62 tolli ei võta liiga palju valdkonnas, mis võimaldab teil paigutada rohkem tabelite piiratud ruumi.Kas kodus või restoranis, see väike ruut tabel on hea abimees, et parandada ruumi kasutamise.

Lihtne teha : veerg ja alus on ehitatud kerge alumiiniumist materjal, mistõttu on lihtne liikuda selles tabelis, kus iganes sa seda vajad.

Lihtne Puhastada : sile, veekindel tabletop hoiab vee ja õli plekid tungimist, mida on lihtne puhastada.Sa lihtsalt vaja, et pühi see õrnalt niiske lapiga.

Suurepärane Kaalu-laager Mahutavus : stabiilne X-kujuline alus ja paksenenud ruumi alumiinium toetada veerg annab toote, mille maksimaalne kaal-kandevõime 132 naela, mis võimaldab teil paigutada erinevad toidud, joogid jne.meelerahu.

Päikese ja Hallituse Vastupidavad : Võrreldes puit-ja akrüül tabelid, see kõik-metall ruut tabel on päike, hallituse vastupidavad ja veekindlad, mis muudab lihtsamaks säilitada ja vastupidavam, nii et seda saab kasutada sise-ja välistingimustes.

Stiilne Välimus : läikiv hõbedane metallik läige ja slim profiili luua klanitud, kaasaegne stiil ruudu tabeli.See on ilus vaatepilt kodudes, restoranides, kohvikutes ja mujal.

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: