• www.erak.ee Pood
  • Valuuta:

Tolmu Voolik Port Adapter Asendamine Universaalne Vaakum Vooliku Adapter Tolmuimeja

  • Tüüp - Tolmuimeja Osad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Vaakumi Osa Tüüp - Voolikud
  • Mudeli Number - Tolmuimeja liides

Põhineb 0 Reitingud
€1.15 €1.60

Kirjeldus:

Praktiline sobiv adapter: adapter saab vahetada 48mm vaakumi cleaner(välisläbimõõt) ja 40 mm(sisediameeter) lisad, palun kontrollige suurus kinnitada, kas adapter sobib.

Pakett sisaldab: saate 1 tükki 48 mm kuni 40 mm tolmuimeja voolik on universaalne adapter, nad on praktilised abivahendid teile kvaliteetseid materjale võib vastata teie aega ja kasutamine.

Mugav kasutada: tolmu koguja adapter adapter on lihtne kasutada, ei vaja muud vahendid, sa lihtsalt vaja lisada voolik sisse adapter ning oskab täita; Sobiv inimestele erinevaid vanuses kasutada.

Kvaliteetne materjal: tolmuimeja vooliku adapter on valmistatud kvaliteetsest vastupidavast materjalist, kompaktne suurus ja kerge kaal, see võib olla teile kaua ja ei ole vaja asendada sageli.

Lai kasutusala: tolmuimeja manus adapter saab kasutada märja ja kuiva korja üles; See on asjakohane, ühendatud paljud puhasti harjad, eri harja pead ühendatud, võib olla erinevaid puhastus-efekt, nagu põrandad, vaibad, kardinad ja puhastamine ebaregulaarne pinnad, diivanid ja kitsas valdkonnas.

Suurus Graafik:

Pikkus: 9,5 cm/3.74 tolli

Pakett Sisaldab:

1 Tolmuimeja Adapter

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

Keskmine Reitingud

Keskmine Tärni: 0 Välja 5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie Reitingud: